DienstenMediaServe is een full service hostingprovider. Via deze website laten wij u kennismaken met onze diensten, maar daarnaast leveren wij diensten op maat naar gelang uw wensen. U kunt contact met ons opnemen voor een passende offerte op maat.

DomeinregistratieMet realtime domeinregistratie van MediaServe kunt u eenvoudig al uw domeinnamen onderbrengen en beheren voor vaste lage prijzen. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van fallback MX en onze DNS servers, volledig geautomatiseerd en transparant.

ColocatieColocatie is het gebruik maken van onze serverruimte voor uw eigen apparatuur. U kunt uw eigen apparatuur aanschaffen en beheren, maar wij zorgen voor de stroom, rackspace, internetverbinding en overige faciliteiten. U kunt een keuze maken tussen server colocatie en rackspace.

Dedicated serversMet een dedicated server maakt u als enige gebruik van de server. U kunt uw eigen software installeren en instellen. In tegenstelling tot colocatie hoeft u niet zelf de hardware te verzorgen.

Managed hostingU wilt een eigen krachtige server, maar het beheer en onderhoud volledig laten uitbesteden. Dan kiest u voor managed hosting van MediaServe. Wij beheren voor u de hardware, de backups en onderhoud van de software.

Windows WebhostingMet Windows webhosting plaatst u eenvoudig uw website op het krachtige hostingplatform van MediaServe en u bent verzekerd van continue snelle toegang en een hoge bereikbaarheid. Wij zorgen dat uw website te allen tijde zonder problemen blijft draaien.

Algemeen

Home
Over MediaServe
Algemene Voorwaarden
Webmail
Vacatures
Contact
Diensten

Overzicht
Domeinregistratie
Colocatie
Dedicated Servers
Managed Hosting
Webhosting
Informatie

Algemeen
Datacentrum
Netwerk
Serverpark
Over MediaServe
Overige

MyPanel
Registreren
Contact
Helpdesk
Technische Dienst